Снимка: БГНЕС

Президентът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, остана бесен след загубата на България с 0:1 от Уелс в Лигата на нациите. Той изгледа мача на живо, след което критикува "лъвовете".

"Тези момчета нямат никаква воля за игра. По-добре да се приберат при гаджетата и да си лежат до тях. Не ги ли е срам? И ние имаме някаква вина. Това ще го направя и в Локомотив, защото без школа нищо не става. През тези 20 години сбъркахме много неща. Тъжно и жално ми е, че си харчим парите само", отсече колоритният президент на носителя на Купата на България.

"Оттук нататък трябва да започнем от главата. Да помислим кой може да управлява и кой не. Няма смисъл да си чешаме само яйцата. Ако трябва за пет години да няма футбол. Без дисциплина нищо не става. Защо в Локомотив става? Защото има треньор, който реже глави. Ще изчистя всички заплатаджии. В Локомотив с четири човека в управата направих нещо. Казах му вчера на Мишо (б.а. Касабов). Никой не ми е длъжен на мен, но без ред нищо няма да стане. Съдиите няма да се нагаждат. Момчетата ни само чакаха някой да ги бутне и падаха. Когато няма материал няма как да стане", заяви още Крушарски.

"Едно момче искал да става футболист на годината, но трябва да си скъса гъ*а, за да стане такъв, а не да гледа мача отблизо. Видяхте го как игра. Щял Шампионска лига да играе", каза още Крушарски.

Още реакции след снощната загуба на националния отбор четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase