Снимка: Lap.bg

Футболистът на националния отбор по футбол и италианския "Каляри" Кирил Десподов успокои своите привърженици, че се чувства добре, въпреки че тестът му за COVID-19 е положителен.

Крилото публикува снимка в своя профил в Инстаграм, с която благодари за съобщенията и пожеланията за бързо възстановяване. Десподов обеща, че скоро ще се завърне на терена.

Още по темата
"Благодаря ви за съобщенията! Тестът ми за коронавирус е позитивен, но след леко неразположение, всичко е наред и се чувствам добре. Ето, че нито един от нас не е застрахован, затова пазете себе си и близките си. Ще се видим скоро на терена!", написа футболист номер 1 на България за 2018 г.

Както е известно, за положителната проба на национала съобщиха първо от италианския му клуб Каляри. В момента футболистът е под карантина у дома си и очаква след отрицателен тест да се присъедини към отбора.

През миналия сезон Десподов игра под наем в австрийския Щурм Грац, а сега се пише за негов трансфер в отбори като АЕК (Атина) и Галатасарай.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Благодаря ви за съобщенията! Тестът ми за коронавирус е позитивен, но след леко неразположение, всичко е наред и се чувствам добре. Ето, че нито един от нас не е застрахован, затова пазете себе си и близките си. Ще се видим скоро на терена! 💪🔥

A post shared by KIRIL DESPODOV (@despodov32) on

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase