Снимка: Lap.bg

Етър и Левски завършиха при нулево равенство в мач от втория кръг на efbet Лигата. Двата отбора изиграха равностоен мач пред 10 000 зрители на стадион "Ивайло", като гостите от София имаха по-добри възможности за гол, които обаче пропуснаха.

Равенството е второ поредно за Етър от началото на сезона, след като в първия кръг преди седмица "виолетовите" измъкнаха точка и срещу ЦСКА. "Сините" имат 4 точки и са трети във временното класиране.

В 12-а минута Иван Горанов проби от дясно и центрира в наказателното поле на Етър, където вратарят Христо Иванов избит топката в тялото на Станислав Иванов и кълбото премина на сантиметри от вратата.

До почивката Давиде Мариани направи най-сериозния пропуск през първата част, след като в 42-а минута не успя да нанесе точен завършващ удар от близко разстояние.

Левски атакуваше по-опасно и през втората част. Чиста ситуация за гол пропиля новото попълнение на "черните" в този мач Дени Алар. Той влезе в игра в 68-а минута и секунди по-късно получи перфектно центриране от Иван Горанов, но отблизо не успя да преодолее вратаря Христо Иванов.

Още за срещата Етър-Левски четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase