Снимка: БТА

Реал (Мадрид) успя да елиминира ПСЖ и да се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига. Мадридчани стигнаха до успех с 2:1 във френската столица при визитата си в реванша от 1/8-финалите. Така с общ резултат от двата мача 5:2 продължават напред.

Първото попадение бе на Роналдо, който вкара в 51-ата минута. Кавани пък изравни в 71-ата, преди Каземиро донесе успеха на своите в 80-ата минута.

Определено пък в състава на парижани ясно си пролича отсъствието на звездата Неймар. Кариоката е тежко контузен и не игра за своя отбор, а надеждите са, че той ще бъде готов за световното първенство през юни.

Парижани останаха с човек по-малко в 65-ата минута заради червения картон на Верати. Италианецът побесня срещу съдията заради съдийско решение и бе декориран с втори жълт картон в ситуацията.

В другия мач от снощи Ливърпул завърши 0:0 с Порто в протоколен мач-реванш и с общ резултат 5:0 се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига.

Футболистите на мениджъра Юрген Клоп абсолютно надиграха гостите, въпреки че изиграха срещата на тренировъчно темпо, но не успяха да зарадват публиката на "Анфийлд" с попадения във вратата на легендата Икер Касияс.

Подробности около снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase