Снимка: Reuters

Продължава с пълна сила да се вихри скандала в Челси между Жозе Моуриньо и лекарката на отбора Ева Карнейро. Оказа се, че Специалния е нарекъл красивата докторка "кучка", стана ясно от поредните разкрития.

Португалецът бе засипан от критики след инцидента в края на мача със Суонси, особено след като се разбра, че е забранил на родената в Гибралтар специалистка да стои на пейката на отбора по време на мачовете.

От "Скай Спортс" са намерили специалист, който чете по устните, за когото не било трудно да разбере какво казва Моуриньо на Карнейро, след като тя влезе да окаже помощ на контузения Еден Азар, въпреки нежеланието на Моуриньо.

"Хей, хей! Излизайте от терена, веднага! Шибана кучка!", крещял боса на Челси, което естествено ще му донесе нови и още по-големи критики.

Английските медии разкриват, че това не е първото избухване на португалеца през лятото и дори играчите били доста изненадани от сприхавостта му, която може да се отдаде от притесненията му относно играта на Челси.

Днес Моуриньо трябва да даде традиционната пресконференция преди дербито с Манчестър Сити, която е очаквана с огромен интерес.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase