Георги Илиев. Снимка: Булфото

Александър Томов е накарал бившия изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла да подпише скандалния договор на Стойчо Младенов. Това обяви Майкъла пред Gol.bg.

Контрактът на Младенов излезе наяве вчера и показа фрапиращи суми, които е прибирал екс-треньорът на ЦСКА.

Без спечелен трофей спецът е имал сигурни 180 000 евро през първия сезон, които нарастват на 300 000 през третата година от споразумението му.

"Върнах се от морето, за да подпиша договора на Стойчо Младенов. Нямаше кой друг, иначе отборът оставаше без треньор. Аз бях единственият директор, който можеше да се разпише", сподели Илиев и продължи:

"Казах на Александър Томов, че договорът въобще не е изгоден и ощетява ЦСКА. Той ми отвърна: "Виж, приятел, познаваме се повече от 20 години, но вече аз съм шеф на клуба. Помощниците на Стойчо взимаха 9 хиляди лева заплата".

"Навсякъде президентите одобряват контрактите, след което се разписват от изпълнителния директор. Парафирах договора и на Христо Стоичков преди това. Неговата заплата беше 20 хиляди лв., а на асистентите му по 6 хил. лв. Стойчо Младенов е взел от ЦСКА 1,8 млн. лв., но не е виновен той, че са му ги давали", каза Майкъла.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase