Снимка: Булфото

Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо сериозно се е заел със зимната селекция на варненци. Гонзо прави всичко възможно да намери най-вече заместник на Георги Илиев, който е пред трансфер в Китай.

За тази цел Георги е инстректирал приближени до него мениджъри да му намерят качествени попълнения от чужбина, които естествено да бъдат с минимални трансферни суми или свободни агенти.

Иванов вече разглежда предложените му над една дузина изпълнители на този пост, но все още не е доволен от видяното и иска по-класно попълнение.

Както е известно, варненци ще зимуват на шесто място в "А" група, което не им се бе случвало от доста време. Варненци обаче се разделят с голяма част от основните си футболисти.

Черно море вече скъса договорните си взаимоотношения с Росен Колев, Георги Илиев заминава за Китай, а Александър Александров е пред трансфер в Гърция.

От "Тича" може да си стегнат багажа още Симеон Райков, Дани Младенов и резервният вратар Емил Михайлов, което налага привличането на нови попълнения.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase