Снимка: архив Булфото
fallback

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов заяви, че сделката за придобиването на акциите на клуба от групата бизнесмени „Червени шампиони“ е на 90 % сигурна.

Както е известно, Лупи е част от групата, която изяви желание да закупи акциите на отбора от сегашните собственици от "Титан"

Той е част от групата "Червени шампиони", която изяви желание да закупи акциите на ПФК ЦСКА от сегашните собственици от "Титан"

Томов е част от групата "Червени шампиони", която изяви желание да закупи акциите на ПФК ЦСКА от сегашните собственици от "Титан"

Томов даде ексклузивно интервю по TV7, в което обяви, че се очаква всичко да бъде финализирано до 24 часа. Той увери „червената“ общественост, че клубът ще започне сезона в А група.

"90% нещата са сигурни. Утре ще има окончателна яснота. Аз не искам да съм президент, за мен е достатъчно да бъда идеолог на спасението на ЦСКА". „Червени шампиони“ се състои от около 50-тина човека".

"Сред тях има бивши дейци на клуба, бизнесмени със страст към червения отбор, бивши треньори и 15-ина шампиона на България – треньори, играчи, легенди от близкото минало. Тези хора нямат формално обединение, но миналата седмица се започна една комуникация, която в крайна сметка за върши с това обединение", каза Томов.

"Дълговете са много големи и трябва да се изчистят. Трябва да се направят нещата така, че да започнат да идват приходи. Не искаме да има собственик, а голяма група акционери. Нещата са още по-тежки, освен, че нямаме подготовка и мачове, няма окомплектован отбор", продължи Томов.

Бившият президент на ЦСКА призна, че Стойчо Младенов отново ще стане треньор на армейците.

„ЦСКА има ново треньорско ръководство. Името на треньора, ще кажем след като всичко стане ясно. Утре окончателно ще бъде изчистено всичко, но водещата номинация е Стойчо Младенов. Това трябва да даде знак на феновете“, заяви Томов.

Още спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

простак

преди 11 години

Нема ли кой да надупиЛупи?

11

Анонимен

преди 11 години

Лупи е част от групата ....... tova ne e istina . Xa xaa XAAaaa

10

Мистър Х

преди 11 години

защото е излежал присъдата си по арестите, докато се е съдил. сидиш се пет години, и после кте осъждат на четири и половина и казват че си ги пролежал.

fallback