ЦСКА победи с 4:3 Ботев Враца. Снимка: Булфото

ЦСКА излъга с 4:3 Ботев Враца на стадион "Христо Ботев" и записа четвърта поредна шампионатна победа. Два гола за армейците заби Мишел Платини (един от дузпа), другите добавиха Марсиньо и Лукас Саша.

Точни за домакините бяха Андрей Атанасов (дузпа), Петър Альошев и Илия Илиев (дузпа). Срещата във Враца бе белязана с нови реферски грешки.

Съдията Александър Костадинов сериозно ощети домакините, като не показа директен червен картон на Костадин Стоянов през първото полувреме, а за същото деяние малко по-късно бе изгонен Николай Маринов от състава на Ботев. В края на мача бе изгонен и Мишел Платини.

Двубоят бе повече от равностоен и зрелищен, с положения и пред двете врати, един изгонен треньор, два червени картона, две греди, три дузпи и седем гола, което определено зарадва феновете на футбола, но реферите опорочиха пореден мач в България.

След тази победа ЦСКА вече е на пет точки от Лудогорец и на една от Левски, но "милионерите" и "сините" са с един мач по-малко. Ботев Враца заслужава само добри думи, домакините играха повече от равностойно с ЦСКА и заслужаваха поне точката.

Подробности и статистика от мача прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase