Снимка: Булфото

Бившият треньор и спортен директор на Левски Георги Иванов-Гонзо сподели, че би се завърнал в клуба, но засега не мисли за това, тъй като е останал разочарован от много неща през последните три години.

"Някой ден може и да се върна в Левски, но засега не мисля за това, защото бях разочарован от много неща в Левски през последните три години. От медии, от неща около клуба, от хора, които са работили с мен и по едно време се обърнаха срещу мен и клуба".

"Беше тежко, това бяха трите най-тежки години в Левски от много време насам", сподели Гонзо пред ТВ7.

"Вратите на "Герена" обаче винаги са отворени за мен, а там не всеки е добре дошъл. С всеки един от клуба съм в добри отношения и всеки мога да гледам в очите", допълни Гонзо.

Иванов коментира и отношенията си с настоящия силен човек в синия клуб. "Познавах Иво Тонев още преди да дойде в Левски, но никога не сме били близки".

"След като започнахме да работим заедно, изградихме и приятелски отношения. С една дума нашето приятелство е изградено на доверие. И двамата знаем и си вярваме, че единият няма да подведе другия", каза той.

"Колкото до краткия ми престой в Локомотив, с господин Марешки се разделихме с приятелски чувства. Нормално е да има раздяла, когато двама души не могат да се разберат. Пожелах му успех, трябва да се уважават хората, които дават парите си за футбола".

"Получи се страхотен двубой в Пловдив. Радващо е, че това дерби отново го има, а колкото до резултата, според мен той бе справедлив. По-важното е, че стадионът се напълни и в Пловдив отново имаше много емоции. Аз съм наясно, че този сблъсък е единствен по рода си", каза още Гонзо.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase