Снимка: Helpbook

В платформата на Helpbook.info получихме благодарствено писмо, адресирано към Столичен управителен съвет, озаглавено „Евала, не ни се вярваше! Благодарим!!!“.

Ето и текста му с малки корекции: „Уважаеми г-жи и г-да общински съветници, уважаеми г-н Георгиев,

Въпреки противоречията ни БЛАГОДАРИМ за безпогрешния избор на нов управител на Пазари "Възраждане" в лицето на г-жа Александрова Манева! Безапелационият начин, по който бе решен проблемът с боклука, нерешим за предшествениците и в т.ч. няколко правителства, определяме като възхитителен, а новият проект на мястото на тенекиения купол откъм бул. "Сливница" буквално зарадва стотици семейства, за което сме дълбоко признателни.

Благодарни сме за облика, който ще придобие родният ни квартал! Длъжни сме да признаем, че дамата има управленски капацитет!

Наред с благодарноста ни настояваме порочното съглашателство между ЦГМ и дългогодишните /от 2017 г./ крадци на такса паркинг да се прекрати, за което предварително благодарим!

С уважение: ”Граждани за облагородяване и развитие на женски пазар”.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема и бързото му решаване, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase