Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед
Във връзка с високите температури през тази седмица направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ при Столичната община организира раздаване на безплатна минерална вода на гражданите на София.

Днес - 25 юли 2022, водата ще се раздава от 13:30 часа на три пункта -  на площадното пространство при храма „Св. Неделя”, на Орлов мост – при езерото „Ариана” и на пилоните на Националния дворец на културата.

Инициативата е част от ежегодната кампания „Подари вода – спаси живот“ 2022 г. на направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ при Столичната община за предоставяне на вода на гражданите в горещите летни месеци.

Водата се раздава от служители на общината със съдействието на дирекция „Аварийна помощ и превенция“, до изчерпване на наличните количества.

 

Коментари Напиши коментар

24

Теди

преди 2 месеца

ПЛАМЕНА НЕДЕЛЧЕВА ЩЕ ИНТЕРВЮИРА ЛИ С МОИТЕ НОРВЕЖКИ БИЖУТА СТАНИНА ДЕЛИНА КОИ СА МАЙКА И БАЩА И КОГА И КАК Е ЗАБРЕМЕНЯЛА МАЙКАТА НА СТАНИНА ДЕЛИНА РЕТРОПОДРОБНОСТИ ЗА РАЖДАНЕТО НА СТАНИНА ДЕЛИНА КАКТО И КРАСИМИРА КОСТОВА ОТКЪДЕ СЕ ПОЗНАВАТ С МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ ДВЕТЕ ЗАЕДНО

23

Теди

преди 2 месеца

ПЛАМЕНА НЕДЕЛЧЕВА ЩЕ ОТИДЕ ЛИ ДА ИНТЕРВЮИРА СТАНИНА ДЕЛИНА С МОИТЕ НОРВЕЖКИ БИЖУТА

22

Теди

преди 2 месеца

СТАНИНА ДЕЛИНА ЗНАЕ ЛИ КОЯ Е МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ