Снимка: Bulgaria ON AIR

Поредна тежка катастрофа. Този път в София. Отломките на околовръстното в столицата бяха разпилени на 50-60 м от мястото на удара. Шофьорът на автомобила е бил в безсъзнание, когато е качен на линейка, но умира по път за болницата, предава Bulgaria ON AIR.

Лукан Геров става свидетел на тежката катастрофа в 6:50 часа.

Още по темата

"Веднага спрях автомобила, за да окажа помощ. Пострадалият автомобил беше разчленен буквално на две. Забелязах в първата част, че е шофьорът, който беше в безсъзнание, видимо имаше тежки наранявания, целият обгърнат в ламарини", разказва Лукан Геров.

От силния удар в циментовата стена, автомобилът се разцепва на 2 части и се запалва. Лукан не е бил в състояние сам да окаже помощ на пострадалия шофьор, който бил в безсъзнание и заклещен в предната част на колата.

"Веднага изтичах към горящата втора част отзад, за да видя, дали случайно няма хора, да мога на тях да бъда полезен. Нямаше. Веднага дойде човек от близката автокъща. Даде ни веднага два големи пожарогасителя и с тяхна помощ успяхме да загасим автомобила", сподели още очевидецът.

На метри от стената, в която се удря колата, се намира и охранителна бутка. Стъклото е счупено, а охранителят по това време и бил на обход и не се е намирал в нея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase