Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 19 май, съоббщиха от дружеството.

На 19 май 2022 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Неофит Рилски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Струмица“ и улиците „Хан Крум“ и „Неофит Рилски“ от ул. "Георги С. Раковски“ до пл. „Юрий Буков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Неофит Рилски“ на кръстовището в ул. „Струмица“.

На 19 май 2022 г. (четвъртък) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на бул. „Константин Величков“, ж.к. „Зона Б-19“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Константин Величков“ от ул. „Добри Желязков“ до ул. „Ген. Цончев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Константин Величков“ № 179.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase