Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 4 май, съобщиха от дружеството.

На 4 май 2022 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Лайош Кошут“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лайош Кошут“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до бул. „Христо Ботев“
ул. „20-ти април“ от бул. „Христо Ботев“ до бул. „Македония“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лайош Кошут“ № 10.

На 4 май 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Стара планина“, в.з. Врана – Лозен Триъгълника се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Цариградско шосе“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Стар лозенски път“, ул. „Витоша“, ул. „Пирин“ и ул. „Веслец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стар лозенски път“ на кръстовището с ул. „Марица“.

На 4 май 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Иван Радоев“, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Радоев“ от ул. „Никола Недев“ до ул. „Иван Радоев“ № 30 и ул. „Иван Панталеев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев“ на кръстовището с ул. „Иван Панталеев“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase