Снимка: Bulgaria ON AIR

Простреляната жена във фризьорски салон в София е била в шок след стрелбата, разка очевидец пред Bulgaria ON AIR.

"В шок беше жената. Бързо дойде линейката. Изненадах се като я видях, нищо не знам за отношенията между нея и мъжа", казва жена от съседен магазин.

Простреляната и нападателят са живеели на семейни начела, но от дълги години между тях е имало конфликти и са били разделени. Мъжът има предишни криминални прояви. Издадена му е и ограничителна заповед да не доближава бившата си приятелка.

Още по темата
"Жената е била на работа. Извършителят я е посетил на място. Той има издадена ограничителна заповед, предвид предишни конфликти между тях. По същия повод преди време има образувано досъдебно производство за нарушаване на тази ограничителна заповед", заяви комисар Ивайло Величков.

Управителят на фризьорския салон казва, че жената е подавала многобройни жалби до полицията за системен тормоз от страна на насилника си.

"Просто съм в стрес. Подавала е много пъти жалби жената. Не мога нищо да ви кажа повече, води се разследване", коментира собственикът на салона.

Простреляната  жена е откарана във ВМА, без опасност за живота. 51-годишният извършител е на свобода, МВР го издирва.

Коментари Напиши коментар

13

Защо бе

преди 1 месец

Рашкooo-оff, защо нищо не направи !!!

12

бе6е

преди 1 месец

кифла като одьртее вече няма кифли

11

следващата

преди 1 месец

е ние сме си ние вие сте си вие и частна собственост в границите да не се прекрачватняма значение етноса а кифлата си намира отворен маистор и така