Снимка: БГНЕС

Полицейски служители заловиха водач, дрогиран с три вида наркотици. В събота той е бил спрян за проверка, тъй като автомобила му криволичил по пътното платно.

Направеният тест установил, че мъжът е седнал зад волана след употреба на амфетамин, метамфетамин и бензодиазепин.

Дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура в привлякъл към наказателна отговорност 36-годишния шофьор.

Още по темата
Г.Б. е обвинен за престъпление по чл. 34б, ал.3 от НК. Наказанието, предвидено в Наказателния кодекс за това престъпление е „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и глоба от 500 до 1500 лева, информираха от прокуратурата.
Обвиняемият е осъждан за извършени престъпления при управление на МПС. Той е без шофьорска книжка.

Предвид съдебното му минало и опасността да се укрие и да извърши ново престъпление, наблюдаващият прокурор е постановил задържането му за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Коментари Напиши коментар

22

За такива

преди 1 месец

Трябва ефективна присъда от минимум 10г. без право на обжалване. Само дето няма кой в тая изгнила и корумпирана " правораздавателна" система да издаде такъв закон, пък камо ли да го спазва.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Да не се плаши. На Я. Бахаров му се размина, разминава се на убиеца *** Милен. И на тоя ще му се размине. Държавна политика.

20

Duchess of Cringe

преди 2 месеца

Скоро няма да се оправи ситуацията с наркотиците, защото никой от върха на пирамидата не се интересува от обикновените. Дали един ще се сгази или не, без значение е за тези горе. Трябва парите да вървят. Всичко си има цел и причина.