Снимка: БГНЕС
Клиент на такси нанесе побой пешеходец след забележка в София. Инцидентът се е разиграл в ж.к. "Студентски град", предаде Нова тв.
 
На 12 септември, 2 часа след полунощ, 39-годишният Г.Г. ударил с юмрук по главата на М.И., посочват от прокуратурата. 
 
От ударите М.И. паднал на тротоара и си ударил главата. 
 
До скандала и побоя се стигнало, след като М.И. направил забележка на шофьор на такси, който му отнел предимството на пешеходна пътека. Г.Г. се возил в таксито и излязъл от него, за да се разправя с пострадалия. Двамата мъже се сбили пред сградата на УНСС.

Коментари Напиши коментар

36

до Punдьо

преди 8 месеца

Направиш ли го на изпит кормуване, натискат ти спирачките, плати си нови часове и заповядай отново докато се научиш.

35

до Punдьо

преди 8 месеца

Единствено ако има пешеходен сфетофар или си на скоростен път или автомагистрала, ти може да си с предимство пред пешеходеца. На пешеходна без светофар и също така, дори при липса на пешеходна мисленото продължение на тротоара е пешеходна пътека и си длъжен да осигуриш предимството на пешеходеца. Сутрин, на обяд, следобед, вечер, все тая, длъжен си да осигуриш предимство на пешеходеца.

34

до Punдьо

преди 8 месеца

Изглежда не познаваш ЗДП. Моля, преговори го. Ако имаш книжка, за незнанието ти следва да ти се отнеме свидетелството. А ако все пак знаеш и го нарушиш, при 2 такива нарушения (отнемане на предимство на пешеходец) следва отново да ти вземат книжката.