Снимка: Софийска вода

"Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и с. Лозен утре, 26 август, съобщиха от дружеството.

В четвъртък във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Цар Иван Шишман“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Славянска“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Георги С. Раковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Шишман“ на кръстовището с ул. „Славянска“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 26 август във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Калина“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Горник“, ул. „Черковна“, ул. „Горно Градище“, ул. „Невен“ , ул. „Кайгана“ и м. Азмаците.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Шишивар“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase