Снимка: БГНЕС

Поклонението пред тленните останки на Радосвет Радев ще се състои на 10 август сутринта в църквата "Св. София".

Председателят на Българската стопанска камара и създател и изпълнителен директор на Дарик радио почина внезапно на 61-годишна възраст на 6 август.

Още по темата
Радосвет Радев поема управлението на БСК през 2018 г., след кончината на дългогодишния председател Божидар Данев. Той бе председател на Надзорния съвет на "Доверие - Обединен холдинг" АД и председател на Съвета на директорите на „Албена“ АД. Бе и председател на Съюза на българските национални електронни медии и е член на УС на Националния борд по туризъм и на Фондация "Буров".

Носител е на орден "Св. Св. Кирил и Методий" с огърлие за особено значимите му заслуги в областта на културата. Радев бе и Доктор хонорис кауза на Шуменския университет "Епископ Константин Преславски".

Коментари Напиши коментар

16

боцко

преди 5 месеца

да не са го боцнали преди да почине внезапно?

15

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Защо се налага цензура на всичко свързано с негативен ефект от ваксините?" - договора с производителя забранява опетняването на продукта по какъвто и да е начин, както и задължава клиента да пази доброто име на продукта безусловно.

14

Бе, де да знам

преди 5 месеца

Пари, това онова и като си отидеш те помнят като доносник съсипал сума животи. Гадно е. Не, че на него му пука вече. Децата му сменят фамилията и внуците му вече са чисти.