Снимка: Pixabay

Семейство от столичния квартал „Люлин“ плаща рекордни сметки за ток, въпреки че от 15 години не използва нито бойлер, нито печка, нито климатик.

Преди известно време Марина Василева получила и последната си фактура за изразходвана електроенергия. От нея научила, че дължи 416 лева.

„Неколкократно съм подавала жалби, включително и до КЕВР. Въртя се в омагьосан кръг, защото до електромера всичко е наред. Не е ясно какво е случва нататък”, сподели тя пред Нова тв.

Още по темата
Жената разказа още, че в продължение на 15 години е топлила вода в кофи. Зимата слагала храните на терасата, а през лятото готви ястия, които се изяждат на същия ден.

Марина обясни, че се е отказала да ползва електроуреди, защото постоянно гърмят.

От ЧЕЗ обясниха, че няма отклонения в качеството на услугата, подавана към семейството. Специализираните органи трябва да установят дали има кражба на ток.

Коментари Напиши коментар

22

с

преди 1 месец

Да се проверят комшиите.

21

Анонимен

преди 1 месец

няма да имате нищо и ке плащате за всичко. нула емисии, живот на тъмно ама за да има хранилка за чешките пенсии и американските фондове че плащате като попове. аре сега де е пешката. и не забрявайте ваксинката щото те ви мислят доброто. и гласувайте. електронно.

20

зед

преди 1 месец

Типична махленска приказка / жалба на някой, който се прави на по-*** от колкото фактически е. Получила последна фактура 416 лева? А предишната фактура от миналия месец платила ли я е или тези 416 са със натрупване и лихви, защото от години не си паща тока? Да публикува показанията на електромера на първо число от всеки месец за последната година, а също и получените фактури и всичко ще стане ясно.А така... вай-вай-вай искат ми 416 лв, а аз дето крада ... мълчание