Снимка: БГНЕС

Подобрение в състоянието на Владимир Каролев може да има най-рано след 10 дни, обяви пред Нова телевизия директорът на УМБАЛСМ "Пирогов" проф. Асен Балтов.

"Владимир Каролев все още продължава да е в тежко състояние, на апаратна вентилация, с опасност за живота, за съжаление. Прекалено много неща са се струпали на куп.

Още по темата
Освен тежката черепно-мозъчна травма, имаше и допълнителни травми, свързани с гърдите, коремно органи, тъпи травми на цялото тяло, от дългото престояване на студ - също с леки измръзвания, съчетано. Така че прави всичко необходими за него, което трябва. Силно се надявам и Господ да помага, и ние правим каквото трябва", посочи проф. Балтов.

По думите му трябва време за подобрение на състоянието му.

"Всичко се работи в комплекс. Правят се всяка седмица такива, като консилиуми, на които се събират всичките специалисти от различните специалности и се прави план за лечение през следващите дни. Разбира се, той се видоизменя, но като цяло това, което сме предвидили като план, върви. Силно се надявам, че макар и не толкова скоро, защото всеки си мисли, че от такава травма би трябвало, но за съжаление, моята прогноза е, че ако има подобрение, то ще настане не по-рано от след още 10 дни", заяви директорът на УМБАЛСМ "Пирогов".
 

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 1 година

Владо ,дръж се ,молим се за теб ,България има нужда от теб ,дръж се пич ! Ти си планинар ,такива хора са корави и силни ,понякога късмета е лош ,но твоя показа ,че си с добри орисници , дръж се ,молим те ! 😢

41

Анонимен

преди 1 година

*** *** - ***.***

40

Реалист

преди 1 година

На кой, освен на най-близките му роднини, му дреме на патерицата за Каролев, та досаждате с него на всички останали!?