Снимка: БГНЕС
За нагла кражба, извършена от непълнолетни, съобщи потребител във "Фейсбук" групата "Забелязано в София", пише в. Монитор.
 
Трите хлапета са се престорили на чужденци и питали възрастен мъж за посоката на английски. Докато той се опитвал да им помогне, те го преджобили и му отмъкнали парите и картата за градския транспорт.
 
Постът публикуван в групата гласи:
 
"Здравейте, пиша този пост с цел предупреждение. Днес в трамвай номер 22, 3 момчета на не повече от 18 години, преструващи се на чужденци обират дядо ми. Възрастен човек на 74 години, взимат му последните пари и картата за градският транспорт. Момчетата са го за говорили на английски, питали са за посоката, докато единия от тях е пребъркал джоба на якето му,в последствие той чува че говорят български, слезли са веднага след като са го обрали. Пазете се!"
 
Друг потребител споделя, че наскоро техен възрастен родител също е бил обран от младежи във входа на жилищен блок в столичния ж.к. "Люлин 3".

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 1 година

Като се имат предвид етническите им традиции, сигурно и тримата са вече многодетни бащи, челяд трябва да изхранват.Защо тук ги наричат деца?

20

Анонимен

преди 1 година

Изглеждали били на около 18 г.Ако са ги навършили, не са никакви деца, а пълнолетни лица, на които трябва да се търси отговорност по закон. Все е имало поне една работеща камера някъде там. Да пуснат записа по телевизията в централните новини довечера.

19

Вълнаро

преди 1 година

Става банално... Още като прочетох заглавието, си помислих за трамваи 22,20, 10,8..еми познах.. Скоро ще бъде, а покрай тях ще изгорите и вие, които ги кътате така старателно.