Вокалистът на популярната родна банда "Jeremy?" - Ерсин Мустафов, е станал жертва на обир в столицата за броени минути.
 
"Пристигнах в София за снимането на новия ни клип. Свалих си китарата и част от личния багаж, направих първи курс, за да си сваля нещата. Нямаше ме 10-15 минути и когато се върнах, нямаше нищо останало в колата - цялата музикална техника и лични вещи", разказа китаристът и вокалист на групата Ерсин Мустафов пред Bulgaria ON AIR.
 
Той уточни, че кражбата се е случила в 20:00 ч. в центъра на София.
 
"Ценно е. Чисто финансово е доста скъпа техника. Събирал съм я доста години, имам и сантимент към нея, не е само физическата стойност", допълни музикантът.
 
Мустафов уточни, че колата му е била заключена, но по-късно полицията му е съобщила, че е използвана техника, която блокира заключващото устройство.
 
"Спрямо отношението на полицаите от следствието съдя, че едва ли ще се случи нещо. Проведох разговори с познати, които разбират от материята. Видях в тях една незаинтересованост, лека заядливост", коментира той.
 
Музикантът пише пост в социалните мрежи, където споделя подробности за техниката си с надеждата че ако някой се опита да я продаде на черния пазар, може да бъде разпозната. А публикацията бива споделена хиляди пъти.
 
Ерсин каза още, че в момента с "Jeremy?" работят по третия им албум, а песните са готови и ги довършват. Скоро предстои да пуснат и първи радио сингъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase