Кадър: Facebook

Арест на мъж и жена беше извършен в столичното метро заради неспазване на мерките за борба с коронавируса. Двамата са били без маски, не пожелали и да покажат документ за самоличност.

Клип със задържането бе разпространен в социалните мрежи.

От МВР съобщиха,че служител на "Метрополитен" им направил забележка. Те се държали агресивно и затова бил повикан екип на полицията. Двамата нарушители обаче продължили да се държат агресивно.

Били отведени в полицията, съставени са им актове и са освободени.
 

Коментари Напиши коментар

244

Анонимен

преди 1 седмица

Снощи имаше някакъв ромски празник те затова избухнаха.В кв.Суха река Сф беше пълно с мексиканци.По-принцип кварталът си е със изразен индийски цвят но снощи очевидно някой ги беше събрал.Дори боклучарите работещи на боклукчийски камион гледаха лошо и ходеха бойно.Трябва да ги уволнят всичките и да ги изпратят в Индия.Тия на снимката са без коментар.На избори се напиват и играя мач а иначе "долу и оставка".Разберете, цветнокожият господин от Банкя никога няма да подаде оставка.На него му е добре

243

Анонимен

преди 1 седмица

Само един пълен олиго френ може да вярва, че на открито, на празна улица, при тоя вятър, отнякъде могар да дойдат рояк вируси и да ти влязат в носа.

242

Анонимен

преди 1 седмица

Не разбрах защо не можела да снима жената?

Иначе и на мене ми прилича на постановка,