Снимка: БГНЕС

С бясна скорост от 216 км/в в града бе засечен шофьор на Околовръстното шосе в София, където новите камери на "Пътна полиция" снимат вече и през нощта.

Десетки са "бързите и яростни", снимани в последните дни, съобщава Нова тв.

"През септември на територията на София са установени 11 232 нарушения. Фишовете са на обща стойност малко над 1,9 милиона. Вече са заплатени фишове на стойност около 180 000 лева", обясни комисар Мартин Цурински, началник на отдел "Пътна полиция".

Рекордьорите са на Околовръстното. Нарушители обаче има на всички възлови кръстовища. На бул. „"История славянобългарска" през деня е засечен автомобил, който се движи със 151 км/ч., на "Цариградско шосе" е засечен друг, който се движел със 145 км/ч, а на "Ботевградско шосе" – със 131 км/ч.

Още по-сериозно става положението с нарушителите през нощта. Тогава най-много са те на Околовръстното. Редовно са засичани коли, които се движат с около 200 км/ч.


 

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 4 месеца

11232 нарушения за септември са по 374 нарушения на ден, а в София се правят примерно по 34 милиона нарушения на ден. Проблемът е, че огромна част от нарушенията са предизвикани от безумните пътни знаци и маркировки, а тези 374 нарушения на ден са най-вероятно са точно на места нарчени хранилки за глоби на КАТ. Примерно условия за безопасно движени със скорост и над 120 км/час, но сложено ограничение 40 или 50 км/час. Друг вариант е знаци поставени в нарушение на закона, които няма как да не нар

63

do 62

преди 4 месеца

Някой от тези "няколко хашлака" ако утрепа твои близки друга песен ще запееш!

62

Опс

преди 4 месеца

До Неанонимен
Ти знаеш ли каква олеллия ще настане по сайтовете, ако КАТ го подгонят с такава скорост. То при преслесване на някой с 80-100 км вият до небесата. а не дай си Боже ако от МВР поискат хеликоптери, тогава ще е - кой прибра комисионните, за какво са ни, преборихме престъпността сега ще гоним няколко хашлака и т. н.