Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Цялата парламентарна група на БСП ще участва на протеста, а няма да влезе в пленарна зала. Това заяви Стоян Мирчев от БСП пред Нова тв.

Още по темата
"Подкрепяме протеста, решили сме да не влизаме в зала. Така и така тази седмица в дневния ред не е заложена оставката на Борисов – най-голямото искане на протестиращите, решихме да не сме част от заседанието, а от протеста", каза той. Депутатът подчерта, че групата на БСП ще участва в демонстрациите като недоволни граждани, а не като политически представители.

"Мафиотите не са на протеста, а в Министерски съвет. Борисов от месеци не иска да дойде в Народното събрание. Той напълно делигитимира това Народно събрание, а в същото време иска да пише нова Конституция. Ситуацията е такава, че ние трябва да бъдем на протеста, да го подкрепим и да бъдем с хората", обясни Мирчев.

Той подчерта, че всеки ден от ПГ на БСП има хора, които са на протеста, както и такива, които влизат на заседание. 

Коментари Напиши коментар

99

бай хой

преди 1 месец

КОГА! ВЕРНО ЛИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА ПРОТЕСТА БЕСЕПАРИТЕ! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!

98

гост

преди 1 месец

До Народна 86
Корни си крие да не се сетят тя какви ги е вършила със Станишката и Костов. Честно казано тази е най-вредния лидер на опозиция, които съм виждал в БГ от 30 години насам. Прави всичко възможно да затрие БСП в услуга на толупа. Радев - дакото не е на ясно не взима решения и не приказва. Що си мислиш, че Радев или Толупа могат да огреят навсякъде. Действат на база информация, която им подават. Информацията естествено е изопачена от калинки и доброжелатели.

97

Народна

преди 1 месец

Няма ли контрол по бълг нац радио ако може да не съобщават неверни новини за хиляди протестиращи засрамете се