Снимка: БГНЕС

Протестиращите освободиха в 23.30 часа кръстовището пред румънското посолство, което беше блокирано от тях по-рано за втора поредна вечер.

Още по темата

Протестът премина спокойно, без конфликти между шофьорите и протестиращите. През блокадата бяха пуснати да преминат няколко автобуса, и, както обикновено, и преминаващите линейки, съобщава БТА.

Част от протестиращите се отправиха отново към Орлов мост, където има палатков лагер. Остават затворени кръстовищата при Орлов мост, на Ректората и в Триъгълника на властта.


 

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 1 месец

Абе някой, който живее около Орлов мост, не може ли да наръси в и около кофите за боклyк при протестърите кучешка и котешка храна, че да стане по-интересно и да се похвалят, че са станали по-многобройни. В чужбина съм и не мога лично да го свърша!

32

Анонимен

преди 1 месец

И какви са нагли тези глупави и претенциозни безделници - полицията била дошла чак след един час. Мислят си, че полицията е длъжна да дойде да ги охранява, докато си правят зулумите, а не разбират, че не са ги измели досега заради снизхождението на някои хора към детинските им изпълнения. Ама то демокрацията трябва да имаш акъл да я схванеш, не само да ревеш насреща с претенции!

31

кукловода

преди 1 месец

В. Божков : "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста" ... "Гешев ще го напра'име фигурант като Президента" .....