Общ преглед
Поройният дъж
д, който се изля снощи над София и предизвика множество аварии и затруднения в целия град, нанесе щети и в Националния дворец на културата, съобщиха от пресцентъра на НДК.
Още по темата


Вече цяло денонощие екипи на пожарна и аварийна безопасност, както и екипите по поддръжка на собствеността НДК отводняват подземните и приземните етажи на основната сграда на НДК /-3 и -2/, които са силно наводнени. Повреди има и по паната на окачените тавани в доста от общите части на тези нива.

Един от входовете на Двореца – Вход Б2 откъм Моста на влюбените също е със сериозни поражения. Бурята е откъснала панели от козирката и така водата е проникнала във вътрешността на сградата, наводнявайки работните офиси, намиращи се на ниво -1.

В момента комисия, формирана в НДК, прави пълен опис на щетите.

Коментари Напиши коментар

21

ПроСоТо

преди 1 месец

НЕ съм написал и ред под тая статия!!!!

..МЕНТЕТО с милиционерския манталитет просто е използвало ника ми за да блъска дивотиите си.

..което не му е за пръв път..

20

Ха-ха-ха...

преди 1 месец

Къде е великия строител д-р, пожарникар, каратист, световен полицай, наставник-инструктор на CIA, FBI, DEA, НАПРЕЧНО СПЯЩИЯ ДО ПАЧКИ евро и кюлчета злато, известен и като наследник на много дядовци убити от когото му е удобно в конкретна ситуация, най-младия комунист от милиционерското училище където е придобил гражданска специалност водопроводчик? Къде е за да ни обясни какво е построил и как си е оставил ръцете? Хм, от милиционер строител...ха-ха-ха!

19

герб

преди 1 месец

аууу,идеално,почваме нов ремонт