Снимка: Bulgaria ON AIR

Асфалтът на улица в София се отвори и в земята зейна дупка с течаща вода. Свидетел на това става рапърът Ивайло Иванов - Играта, а случката се развива в столичния кв. "Гевгелийски".

"Вчера пиехме кафе с приятели до фитнеса и се отвори тази яма, доста сериозно бликаше вода от нея. Наложи се да сложим обезопасителни сигнали, докато се отзоват на сигнала, който подадохме", разказа за "България сутрин" рапърът.

Хората от квартала се надяват обезопасяването да бъде малко по-сериозно от това, което е в момента, информира Bulgaria ON AIR.

На Ивайло Иванов му направило впечатление, че всеки е искал да мине през тази дупка, а майка с дете дори искала да я покаже като атракция.

"Явно имаше спукана тръба, по-късно не знам какво е станало. Постояхме около 2-3 часа. Има строеж в близост. Това се случва в цяла България. Ако се хвалим с това къде е по-зле, много лошо за психическото състояние на народа", смята рапърът.

Той помоли компетентните органи да изпращат хора, които да проверяват тези дейности. "Нелогично е да се оправдаваме с метеорологичните условия. Представете си, че това става вечер. Пропадате и няма кой да ви помогне", добави Играта в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него тази настилка не е ремонтирана от години, а когато минат тежкотоварни машини и автомобили, тя се напуква.

Коментари Напиши коментар