Снимка: Bulgaria ON AIR

Видео 12.07.2019

Човечност: Шофьор удари кола, остави пари на чистачката на пострадалия

Извинение с бележка и пари след причинена лека щета върху автомобила при паркиране в центъра на София. Снимката стана хит в социалните мрежи.
Още по темата


Преди два дни Аспарух слиза до автомобила си. Когато стига до него вижда регистрационния си номер на необичайно място - сложен на чистачката на предното стъкло. А под чистачката намира бележка в пликче, вътре и пари.

Освен това му била оставена и извинителна бележка от човека, причинил щетата.

"На бележката си пишеше, че човека много се извинява за случилото се и оставя пари и телефонния си номер, за да поеме вината за щетата", разказа Аспарух пред Bulgaria ON AIR.

Mъжът споделя още, че е свикнал с драскотините по автомобила си заради ежедневното паркиране в центъра на София, но до този момент никога не е получавал извинение.

А на непознатия шофьор искрено благодари.

Коментари Напиши коментар

15

az

преди 1 седмица

Ох мен, след 12 път като ме забърсаха, даже и вече не се ядосвам. Познайте дали някога някой е оставял даже и тел. номер? Най-безумното, е че даже и да паркирам, така че да е просто абсолютно невъзможно някой да ме удари, и пак успяват гадовете. Едва ли не нарочно. Просто иначе няма колко прост да си да ме нацелиш.

14

KATESODENM

преди 1 седмица

Аз съм застраховане на повече от $ 12k чрез завършване на пряка онлайн дейност от дома си сам в моето допълнително време. Аз съм заместител на пълен работен ден и при изпълнението на това 2-часово задължение спечелих $ 11,242 от тази работа през последния месец. Като общо правило, невероятна дейност. Всеки може да получи тази позиция и да започне да печели основно като следва нюансите тук.

посещение.....................>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

13

NN

преди 1 седмица

За това ще вдигнат ш.курс с 300лв., да покарат на автомагистрала курсистите но за полигон и дума не става!