Снимка: архив "Булфото"

Въвежда се временна организация на движението във връзка с измиване на пътното платно на Софийския околовръстен път (СОП) – „Южна дъга“. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Още по темата

Столична община измила всички улици по два пъти

От 23.00 часа на 11 юли 2019 г. до 05.00 часа на 12 юли 2019 г. се забранява влизането
на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на СОП в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „Еко“. Движението на пътни превозни средства (ППС) да се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

От 23.00 часа на 12 юли 2019 г. до 05.00 часа на 13 юли 2019 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на СОП в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“. Движението на ППС ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23.00 часа на 13 юли 2019 г. до 05.00 часа на 14 юли 2019 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на СОП в участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък.

Коментари Напиши коментар

16

Трол

преди 6 дни

Нещо не загрявам?! Кога герберухите искаха да набият знаци за винетка по околовръстното, се оказа че то било част от републиканската пътна мрежа. А сега изведнъж вероятно с общински пари взеха да го мият. Ами по тая логика след околовръстното измийте всички магистрали на императора слънце. Може и цялата пътна мрежа в БГ. Пак ли един бюджет има за усвояване или просто им замивате на ВИПовете от южните квартали да не се лъзгат мерцедесите?

15

Анонимен

преди 6 дни

Гербаджии купонджии и настоящи *** ако ще по тоя булевард да потече Тихия океан пак няма да измие ла.йното дето Цветано Цвърканини по прякор Якия Цвък изцъвка.

14

Бахуро

преди 6 дни

Евалата... Затварят го, за да го мият... Щото се опитват да го направят толкова некадърно, за да почнат хората да недоволстват защо се мие. Е да, ама няма да мине номера :)