Снимка: Николай Николов

Видео 06.12.2018

Жилищните входове по бул. "Македония" – "приемни" за травестити!

Всяка вечер травестити обикалят бул. "Христо Ботев". Зорко да следи какво става на столичния булевард обеща общинският съветник от БСП Николай Николов.

Това, което засне бе как си бъбрят полицаи и травестити на пл. "Македония" . По думите на Николов това се случва всяка вечер.

Общинският съветник се закани, че докато не бъде организирана среща между Столичната община и СДВР за проблемите в района, той всяка вечер ще заснема случващото се и ще качва снимките в социалните мрежи. Обещаната от г-жа Фандъкова среща за проблема му беше обещана още през месец октомври в отговор на инициираната от него подписка срещу травеститите и хамалите, в която 1031 граждани поставиха подписите си.

Още по темата


"Това е една дълга битка, която започна от месец юни, когато се подпали една сграда на "Позитано". В помещението, от което тръгна огънят, се оказа, че стоят травеститите. В момента то е барикадирано. Започнах по каналния ред да си търся правата и да сигнализирам за проблема, но зам.-старшият комисар на СДВР Антон Златанов ми каза, че от месеци нямало травестити там", каза пред Bulgaria ON AIR общинският съветник от БСП.

Според него всички жители на околните сгради вече са вдигнали ръце от травеститите и хамалите, които седят денонощно на пл. "Македония", но СДВР и общината въобще не са заинтересовани от проблема.

"Травеститите извършват услугите си по жилищните входове, не наемат стаи. Аз искам или СДВР, или кметът Фандъкова да ме обори, че столицата е сигурно място. Аз мерки не виждам. Скандално е, че улицата, където стоят травеститите, е на метри от входа на СДВР. Цяла София знае какво правят там и какво предлагат", допълни още Николов.


 

Коментари Напиши коментар

59

bluesky1

преди 4 месеца

Травестити сте всички, които всеки дебат го извращавате на елемнтарна свада комунисти-антикомунисти!!!!

58

виготура_вигопрасна

преди 4 месеца

Ченгетата вероятно ги боцат безплатно......

57

Санитар

преди 4 месеца

Изпадналият в психоза и тежко личностно разтройство субект В. е избягал от психодиспансера с особен режим на третиране на пациенти. Получава халюцинации и възприема себе си за агент на цру.