Снимка: архив Reuters

Повреда в съоръжение в подстанция на ЧЕЗ остави без ток улици в четири столични квартала.

Електрозахранването в "Сердика", "Разсадника", "Лагера" и "Красно село" все още се възстановява, съобщи Bulgaria ON AIR

Също заради авария други четири столични квартала останаха без топла вода и парно. Топлоподаването е спряно от снощи в целия квартал "Белите брези" и в ж.к. "Стрелбище".

Тази сутрин авария е спрялa топлоподаването и в ж.к. "Света Троица" и в ж.к. "Хиподрума".

Екипи на "Топлофикация София" работят по отстраняването на авариите, но от дружеството не посочват кога се очаква екипите да приключат работа.

Коментари Напиши коментар

58

Raiko

преди 2 години

Живея в Бистрица с децата си. Почти всеки ден тока сипра и така е от много години (откакто се помня). Сметките си ги плащам навреме. Ако закъснееш обаче , средняк..и после такса включване. Аз питам: кога ние ще им наложим на тия У.Р.О.Д.И. такса изстиване?Изстива ти къщата, плащат ти определена сума. Необявените спирания да се заплащат от мародерите. Това предлагам аз! Спрат ли ти тока повче от 5 пъти в месеца, следващия без сметка. Трябва да поемат и те отговорност..ако ли не да поемат друго..

57

До 55,а Москва е...

преди 2 години

Не, не си прав,не е нормално затова, че били дошли повече хора в София да стават чести повреди.В Москва например живеят по официални данни 12 млн. и 3 млн. нерегистрирани руснаци. Представи си там както е студено през цялата година 100 пъти да са умрели без отопление. Путин даже реши да не вдига цените на колбасите, а наш Бойко направи далавера с тия салами и затова заслужено си получи прякорът ,, Суджука".

56

Хахахааааа.

преди 2 години

Ами, стойте и чакайте да ви се вдигне, бееее....За "жизненото равнище" ГОВОРИМЕ..!!!МОЖЕ па кака Корни да ви го вдигне.. Хахахахаааааа....