Без вода ще останат временно някои части на столицата във вторник, съобщават от „Софийска вода“.

На 13 ноември 2018 г., във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Боянски водопад“ кв. „Манастирски ливади“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Боянски водопад“, по ул. „Костенски водопад“ от ул. „Шарл Шампо“ до ул. „Иван Кирков“, бл. 10 на ул. „Иван Кирков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“ Боянски водопад“ ъгъла с ул. „Иван Кирков“.

На 13 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Станишев“ кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Станишев“ от ул. „Училищна“ до ул. „Свобода“, както и на ул. „Александър Невски“ от ул. „Цигов чарк“ до ул. „Училищна“ и ул. „Роман“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Христо Станишев“ ъгъла с ул. „Училищна“.

На 13 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Руменов“ кв. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Борис Руменов“ от ул. „Борис Руменов “ до ул. „Асен Йорданов“, ул. „Асен Йорданов“ №73. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Асен Йорданов“ ъгъла с ул. „Флора Кънева“.

На 13 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Алеко Константинов“ с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Алеко Константинов“, ул. „Спортист“, ул. „Чавдар войвода“, площад „Васил Левски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Алеко Константинов“ ъгъла с ул. „Парашутист“.

На 13 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Орлин“ с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Орлин" от ул. "Ястреб " до ул. „Канала“, ул. „Леярна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“ Орлин“ ъгъла с ул. „Леярна“.

 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, отчитат от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Коментари Напиши коментар