Снимка: Софийска вода

На 23 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. "Ген. Иван Колев" кв. "Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Ген. Иван Колев" от ул. "Проф. Марин Големинов" до ул. "Д-р Борис Вълчев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ген. Иван Колев "№14.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Коментари Напиши коментар