Снимки: HelpBook

Общ преглед

Сигнали до Столичната община бяха подадени от граждани чрез платформата за сигнали HelpBook.info. Единият от тях съобщава за необходимостта да бъде маркирана пешеходна пътека на кръстовището на ул. "Божурище" и бул. "Вардар", а другият алармира за детска площадка в окаяно състояние.

"Това е участък с тротоар само от едната страна и е единственият подход от квартала към спирките на автобусите и метрото. Автомобилният трафик е доста интензивен и пресичането е доста неприятно, а за деца дори немислимо. В допълнение би било добре да се изгради и тротоар и от другата страна на бул. "Вардар", в отсечката до бул. "Тодор Александров", посочва авторът на първия сигнал.

Това е малката градинка в кв. "Гевгелийски", между ул. "Тодор Икономов" и "Сава Михайлов", която се нуждае от ремонт и почистване, разказва гражданин във втория сигнал.

Той алармира и за това, че тротоарите в същия район са в "изключително лошо състояние, а на места определено липсват". Освен това, според столичанина, улиците са много мръсни и изобщо не са почиствани от доста време.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар