Кадри: Facebook

Столични криминалисти изясняват обстоятелствата и фактите във връзка със среднощната заря,  която се проведе тази нощ пред столичен хотел, съобщават от МВР.

Още по темата

От силовото ведомство съобщават, че служители на СДВР са реагирали светкавично на инцидент, възникнал тази нощ към 2:45 часа. По първоначална информация срещу хотела е била насочена заря.

Намиращите се в непосредствена близост полицейски екипи са установили на място лица, чиято съпричастност към случая е в процес на изясняване. Предстои извършване на допълнителен оглед в рамките на образуваното по случая досъдебно производство, отчитат от полицията.

Както Dnes.bg съобщи, фенове на Левски се похвалиха в социалните мрежи с истински нощен терор, който спретнаха на футболистите на Хайдук (Сплит). Около 3 часа хърватите бяха събудени от мощна заря и фойерверки, които буквално заляха хотела.

В продължение на няколко минути ултраси на "сините" тормозеха хърватските играчи, които тази вечер излизат на стадион "Георги Аспарухов" в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Както е известно, първата среща завърши 1:0 за тима от Сплит, а преди мача имаше сериозни сблъсъци между феновете на двата отбора, като хърватите дори си позволиха да запалят българска кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase