Снимка: Булфото

Общ преглед

Джип "Хюндай Теракан" със софийска регистрация разби предпазните мантинели на трамвайна спирка на булевард "България" по посока НДК. Няма данни за пострадали хора.

Инцидентът става на спирка "Академик Иван Евстатиев Гешов", където върви трамвай номер 7. Тя е много натоварена в делнични дни и е истинско щастие, че катастрофата става в неделя, когато на спирката е имало много малко хора.

По непотвърдени данни джипът е каран от жена. По всяка вероятност става въпрос за движение с несъобразена скорост по мократа пътна настилка.

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 5 месеца

Твърдението, че всички шофьори карат "съобразено", понеже не били самоубийци може да принадлежи само на човек, който никога не е карал по нашите пътища. Само преди дни аз и компания приятели в колата ми бяхме изпреварени безумно от друг шофьор, на сляпо, в завой без видимост, при пълно незачитане на нормите на безопасност.
Само след десетина километра по-късно този джигит беше се праснал в крайпътно дърво. И КАТ му бил виновен с невъзможните си определения за несъобразена скорост!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Нещо, на което не можеш да дадеш дефиниция, каквато е несъобразената скорост, трябва да бъде премахнато от закона. Никой шофьор никога не може да определи коя скорост е съобразена и коя несъобразена, докато не стане катастрофа. Колкото и да се съобразяваш с всичко, за което можеше да се сетиш, накрая КАТ и разни <много звездички> пак ти лепват, че си карал с несъобразена скорост. Всеки шофьор се съобразява с каква скорост да шофира, т.е. никой не е самоубиец, но това не е това, за което КАТ те г

42

Анонимен

преди 5 месеца

Несъобразена скорост има само в катаджийските глави и в промитите от КАТ мозъци, които са налазили форума. Е, може би е един катаджийски трол, но и той стига.