Снимка: Reuters, архив

Двама мъже са задържани за убийство в столичния квартал "Хиподрума", заедно с 32-годишна жена, за която стана ясно, че е лежала в психиатрия, но била освободена.

Още по темата

Тази сутрин около 4:00 ч. е бил подаден сигнал в столичната полиция за намерено тяло на жена пред жилищна кооперация в квартала.

За извършител на деянието се смята 32-годишната жена, а мъжете вероятно са съпричастни към случая, предаде БТА.

Образувано е досъдебно производство, разследването продължава.

Коментари Напиши коментар

7

Ахилмир

преди 4 години

Роклята и бе разкъсана. Очевидно устата и е била запушена да не крещи!!! Това може да го направи само човек, който знае, какво прави. По слабините и имаше кръв. Криминалистите по обед чак тръгнаха да ровят кофите с *** за улики. Дълбоко се съмнявам, че психичнo бoлна жена може да умъртви човек без да се чуе ни вопъл ни стон. Случая ми прилича на този със сестри Белнейски. Стига глупости писахте. Мислете...

6

Ахилмир

преди 4 години

Пълни глупости пишат всички. Първо искам да споделя, че жената е тиха и кротка. Човек в очите не сме да погледне, а да му посегне на да ли! В интервю нейна съседка открито споделя моето мнение, че е натопена по простата причина, че е била там. Аз съм я виждал вечер тази жена. Разхожда се по тъмно около 3 часа до към 5 в ранни зори. Каже те ми, как ще умъртви своя съседка, без да има борба и без да чуе някой нещо!!! Видях жената в безпомощно състояние. Приличаше на изнасилване.

5

Анонимен

преди 4 години

Taка е, като все още не са увеличени заплатите на полицаите с 15%. Като ги увеличат - ще видите как няма да има такива новини.