Снимка: Булфото

Абсурдната картинка, която наблюдавате е заснета от "Булфото" в столицата, на кръстовището между булевардите "Овча купел" и "Президент Линкълн".

Инкасо автомобилът е бил паркиран пред клон на банка на метри от кръстовището. Тримата служители на охранителната фирма влезли в банката, но на излизане двама седнали в колата, а третият се настанил на задната броня.

Защо охранителят се е настанил на задната броня остава неясно.

На нас пък ни остава да гадаем - дали парите не са били толкова много, че не е имало място за охранителя. Или просто вътре е било твърде топло? 

Хора, пътища, инкасо автомобил и един... охранител

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя верно си е некакъв луд и определено не е охранител. Загледайте се че не е в униформа, а и има и друг клип на който се вижда че редовно си използва този транспорт! Което не оправдава по никакъв начин тия в буса!

8

Анонимен

преди 5 години

Този не е охранител!

7

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега и тия като таксиметровата компания да вземат да накажат своя служител, че и другите двама вътре в автомобила, защото така се нарушава освен ЗДвП и техните им вътрешни разпоредби за начина на превозване на нашите пари. Могат също така като таксиметровата фирма да изпратят и едно обяснително писъмце. Дано го направят. Не съм зложелател, изказвам мнение, че правилата трябва да се спазват. Желая на всички приятен и усмихнат завършек на деня!