Снимка: Софийска вода

Коректните клиенти на "Софийска вода" ще участват в лятната томбола на компанията. Всички, които са покрили задълженията си към дружеството до 31 август 2015 г., ще бъдат включени автоматично и може да спечелят два планински велосипеда и 10 ваучера за електроуреди, всеки на стойност 200 лева.

Имената на късметлиите ще бъдат теглени в началото на септември в присъствието на нотариус. Печелившите ще бъдат уведомени по телефона или с писмо.

Като клиентски ориентирана компания, за "Софийска вода" е изключително важно да поощрява коректните си клиенти и да пази техните интереси. Благодарение на тях се поддържат водоснабдителните и канализационните услуги в столицата и се правят инвестиции за тяхното подобряване.

Сметките към "Софийска вода" може да бъдат заплатени в Центровете за обслужване на клиенти, в клоновете на Български пощи, Общинска банка в столицата, клоновете на Easypay, Браво инвестмънтс ООД, през банкомати и терминали.

Дружеството предлага и възможност за плащане през интернет страницата си в допълнение към начините за безкасово плащане: epay.bg, eBG.bg, transcard.bg, iCard, плащане по телефона, плащане по банков път чрез разплащателна сметка и с превод към сметката на "Софийска вода".

Клиентите могат да получат информация за лятната томбола в Центровете за обслужване на клиенти на "Софийска вода", от Телефонния център на номер 0700 121 21, както и на интернет страницата на дружеството.

Коментари Напиши коментар