Снимка: архив, Булфото

Столичните катаджии са започнали да привикват шофьорите на абитуриенти, които са били заснети да извършват нарушения, за да ги санкционират.

Полицаите в София са фотографирали общо 16 автомобила, от прозорците на които са стърчали младежи. Само до вчера са били съставени над 23 акта, свързани с други нарушения около баловете.

Още по темата

Сред тях има такива за употреба на алкохол – 10, каране без книжка – 7, както и за липсата на задължителна застраховка "Гражданска отговорност".

За периода 23 - 26 май, след започване на активната работа с мобилните системи за контрол на скоростта, в София са установени 264 нарушения, свързани с превишаване на ограниченията за движение.

На предварително оповестените точки за контрол - Околовръстен път, бул. "Ботевградско шосе", бул. "Д-р Петър Дертлиев" - са констатирани 17 случая, в които скоростта е превишена с 50 км.

За тези нарушения предвидената санкция е 3 месеца без книжка и минимум 300 лева глоба.
 

Коментари Напиши коментар

3

мда

преди 5 години

Дано не е само проформа а наистина да има санкции не заради друго а за да не четем за инциденти и догодина и то в дни когато толкова много се радват...

2

Буаааахахахааха

преди 5 години

Привикват , които не са се отчели по места . Хаха

1

Анонимен

преди 5 години

Балтовете са като Фестивала в Кан , а иначе България най-бедна в Европа