Снимка: Булфото

Мотоциклетист със скутер влезе под колелата на тежкотоварен камион на разклона за летището в столичния квартал „Дружба”. 

По сведения на очевидци моториста е пострадал доста леко предвид ситуацията. Той е откаран за лечение.

Органите на Пътна полиция изясняват причините за инцидента.

Коментари Напиши коментар

6

аз

преди 10 години

Това се е случило защото повечето мотористи и мотопедисти са *** селяни, които се врат на всякъде между колите и само реват че никой не ги пазел. Ами те самите не са пазат. Аз в листовките за книжката като карах никаде не видях моторист да се е наврел между колите, няма такава ситуация. Въпреки че моторите са на две колела , за тях важат същите правила както и за колите. Това че тъпанарите в нашата държава, които карат мотори са 95% от мотористите си е лично техен проблем.

5

Анонимен

преди 10 години

Мотоциклетистите (не мотопедистите) са една сбирщина от *** търсачи на адреналин които само застрашават другите участници в движението. А тази за да си лепне псевдоним Барби сигурно е щерката на Баба Яга. Колкото е по-грозна една жена, толкова по-големи претенции има.

4

Бийбър

преди 10 години

Абе, барби, да ти е минало на ум, че икономисват часове висене в задръствания?И не са всичко чак толкова неграмотни, макар да са им по-малки моторчетата.За конкретния случай не може да се коментира само по тази снимка, естествено.