Снимка: архив, Булфото

Въвежда се временна организация на движението заради официалните церемонии за отбелязването на Трети март в столицата, съобщиха от Столичната община.

От 8.00 до 12.00 ч. се забранява влизането в двете посоки, престоят и паркирането на превозни средства по ул. "Оборище" - между бул. "В. Левски" и ул. "Г. С. Раковски", по ул. "Московска" - между бул." В. Левски" и ул. "Г. С. Раковски", по ул. "11-ти август" - между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 13.30 до 20.00 ч. се забранява влизането в двете посоки, престоят и паркирането на превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г. С. Раковски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "Аксаков" - между бул. "В. Левски" и ул. "Г. С. Раковски", по ул. "Цар Шишман" - между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание", по ул. "Шести септември" - между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител" и по ул. "Х. Димитър" - между бул. "В. Левски" и ул. "Цар Шишман".

От 11.30 до 12.30 часа се забранява влизането в двете посоки, престоят и паркирането на превозни средства по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров".

От 18.00 часа до отпадане на необходимостта, при необходимост и по преценка на "Пътна полиция" може да бъде забранено влизането в двете посоки, престоят и паркирането по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Кн. Ал. Дондуков" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров".

До 20.00 часа е забранен престоят и паркирането на превозни средства по ул. "Оборище" - между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-ти август". Забраната важи и за времето от 8.00 до 12.30 ч. на паркинга на пл. "Н. Гяуров", както и от 8.00 до 20.00 ч. – на паркингите на пл. "Народно събрание", пл. "Св. Александър Невски" и на ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "В. Левски". Забраната се отнася и за времето от 8.00 ч. на 3 март до приключването на проявите на пл. "Княз Александър Първи" и на пл. "Ат. Буров".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase