Снимка: Pixabay
Времето и днес ще остане облачно и мъгливо. На отделни места са възможни слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в планините - от югоизток.
 
Минималните температури ще са от около нулата в Северозападна България до 10-12 по Черноморието. Максималните температури  ще се между 8 и 13 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.
 
Над Черноморието ще бъде предимно облачно, но почти без валежи. Щу духа умерен източен вятър. Максималните температури ще са 10-13 градуса. Температурата на морската вода ще е 11-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.
 
Над планините ще е предимно облачно и мъгливо. На места ще има слаби валежи от дъжд, над 1600 метра от сняг. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7 градуса, а на 2000 метра около 0. 
 
В понеделник отново ще бъде облачно. В Западна България преди обяд са възможни валежи от дъжд, а по-късно и в останалата част от страната. Минималните температури ще са между 3 и 8 градуса, а максималните - между 5 и 10.
 
Във вторник ще се задържи предимно облачно, с по-значителни разкъсвания и временни намаления на облачността над южните райони.
 
В сряда ще остане предимно облачно и с валежи. От юг-югозапад ще започне пренос на топъл въздух и температурите ще се повишат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase