Снимка: БГНЕС

Адските санкции, наложени от Запада, не успяха да разклатят стабилността на руската икономика. Това написа в канала си в "Телеграм" заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, съобщава ТАСС.

По думите му враждебните страни не са достатъчно смели, за да признаят, че техните санкции се провалиха. Те не работят, категоричен бе той.

Още по темата
По-голямата част от промишлените продукти и потребителските стоки са заменени с местни, а липсващите - с азиатски марки. В същото време дори МВФ прогнозира икономически растеж на Русия през тази година, изтъкна Медведев.

Междувременно паралелният внос също работи и руските потребители получават същите западни марки, каза още той.

Коментари Напиши коментар

78

Анонимен

преди 3 месеца

Разбира се, че руската икономика е във въздод. Западът газ пикае, защото на Русия не и пука от санкциите. Търгува си със страните от Брикс и БВП се е увеличил над четири пъти. Самосанкционирахме се ние, бензинът без малко да стане 4 лв. но слагаме украинското знаме и викаме "Слава на украйна" дето побеждавала всеки ден Русия отстъпвайки територии. И да са благодарни на Путин, че не е ликвидирал още Украйна, която е изцяло руска територия от време оно и там живеят повече от 40% руснаци.

77

toti

преди 3 месеца

Тоя май никой не го слага в сметките и след като си иде Путин,остава забравен завинаги без спомени за това кой си ,,защо си''!!

76

Анонимен

преди 3 месеца

Русия нападна Украйна какво търсите там.