Снимка: БГНЕС/ЕПА

Политически съветник на украинския президент нарече "чудато шоу" церемонията, с която Русия планира да обяви утре анексиране на още части от Украйна, предаде Ройтерс.

"Чудато шоу на Кремъл. Обявената "церемония за приемане" няма никакъв правен смисъл. Несъществуващи общности не може да влизат в разпадаща се страна. Не си губете времето с този виртуален руски дневен ред. Реалният живот ще бъде по-интересен: контраофанзива, деокупация, трибунал", написа днес Михайло Подоляк в "Туитър".

Още по темата

Военни анализатори, цитирани от Ройтерс, казват, че украинските въоръжени сили напредват в своите опити да си върнат окупирания източен град Лиман, с което заплашват да нанесат нов удар по кампанията на руския президент Владимир Путин в Донбас, който той се готви да обяви за част от Русия. Освобождаването на този град в северната част на Донецка област може да проправи пътя на украинската армия към съседната Луганска област и така да осуети намеренията на Кремъл да завладее целия Донбас./БТА
 

Коментари Напиши коментар

43

Тошо

преди 5 месеца

Това което вземеш, никога няма да стане твое!Това което дадеш, завинаги ще остане твое!Древно-руска поговорка, но ....правят точно обратното!Може би за да проверят, дали е вярна!

42

джо

преди 5 месеца

Тук драскачи много, но кервана си върви а кучетата си лаят. Русия полека , ще прибере половината територия на УКРАЙНА, а западняците ще останат с пръст в устата. На топорчихме се и на скъпа енергия така ,че насетне не ни чака нищо хубаво.....

41

Шоуто на Зеленоида

преди 5 месеца

се чувстват застрашени от конкурентно шоу?!?Нали има бело, бандерOВЦИ?!? Ще ви стигне докрая на месеца!