Снимка: БГНЕС

Служител, назначен от Русия в контролираната от нея част на украинската област Запорожие, заяви, че руските войски са заловили трима украински военнослужещи в четвъртък по време на атака срещу атомната електроцентрала в Запорожие.

ТАСС цитира Владимир Рогов, според когото нивата на радиация в централата остават нормални.

Министерството на отбраната на Русия съобщи по-рано, че е отблъснало украински опит за превземане на централата, часове преди планираното посещение на делегация от Международната агенция за атомна енергия.

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 4 месеца

До Какво следваТе са войници и изпълняват заповеди. Зеленски и натовците сътворили рискованата и гнусна операция трябва да са на пангара!

69

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 73Е, не са се похвалили за другите 40 убити елитни украински войници. Съдбата на останалите 17 също не е ясна. И не разбрах дали са само от първата ударна група. Втората дори не е стигнала до брега. Попукана е от вертолети далеч навътре във водоема. Третата са я отказали. И експертите от МАЕ са изнанадани и очевидно от изказванията неподготвени да ги посрещнат руски войници, вместо украински. Друг е бил сценария.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Бре,какъв голям успех за руснаците- заловили са цели трима украински военни.Но на фона на военната си катастрофа в Украйна и това не е малко!