Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин е тежко болен от рак и в Руската федерация вече се планира преврат за свалянето на президента. Това каза в интервю за Скай нюз ръководителят на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов.

Според Буданов войната с Русия ще достигне повратна точка до средата на август и ще приключи до края на годината.

Той също така заяви, че в Русия вече се планира преврат за свалянето на Путин, а руският лидер е тежко болен от рак. Освен това, според ръководителя на разузнаването, Путин има няколко други сериозни заболявания.

Буданов добави, че Путин е в лошо психо-емоционално и физиологично състояние.

„Повратният момент във войната ще бъде през втората половина на август. До края на тази година повечето от активните бойни действия ще бъдат завършени. В резултат на това ще възстановим украинската власт във всички наши територии, които сме загубили, включително Донбас и Крим", уверен е разузнавачът.

Догадки за здравето на Путин

В разпространен видеоклип от среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу руският президент Путин с държи с двете ръце за масата, потропва с крак и се намества много пъти на стола си, а лицето му е видимо подуто. Това накара редица наблюдатели, сред които и бившата депутатка от британската Консервативна партия Луиз Менш, да изкажат предположението, че руският президент страда от болестта на Паркинсон.

Твърдението бързо беше разпространено и от редица таблоиди. Статиите цитираха професор по стратегическа комуникация, професор, изучаващ езика на тялото, както и различни политически анализатори. Но нито един лекар.

Още по темата
"Истинските невролози едва ли ще заемат позиция, защото са научени никога да не коментират здравословното състояние на хора, които не са им пациенти", казва пред ДВ Джон Харди, неврогенетик в британския Институт за изследване на деменцията. Харди уточнява, че е неврогенетик, а не невролог - и затова споделя мнението си за състоянието на Путин от позицията на човек, който е изучавал мозъчни заболявания.

"Според мен няма признаци на паркинсонизъм (по-общ термин, който описва групата невродегенеративни заболявания, бел.ред.)", казва Харди. "Не изглежда добре, но не е Паркинсон", добавя той.

Според друга версия Путин страдал от рак на щитовидната жлеза, но информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Трима специализирани лекари са придружавали Путин по време на неговите пътувания за дълги периоди от време в периода 2016 г. - 2020 г., твърди руското издание "Проект", което е специализирано в разследващата журналистика. Това са медиците Алексей Шчеглов, Ярослав Потасенко и Евгений Селиванов. Последният е ендокринолог, специалист по рак на щитовидната жлеза, и той е придружавал 35 пъти Путин по време на негови пътувания до Сочи. Селиванов работи в Централната клинична болница в Москва.

Що се отнася до Путин - години наред от Кремъл не се изплъзва никаква информация за неговото здравословно състояние. А това само подтиква журналистите и наблюдателите да анализират всяко негово движение в опит да открият признаци на слабост или заболяване. Слуховете, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза, от сериозни проблеми с гърба и дори от психоза, станаха неизменна част от обичайните дискусии около здравословното състояние на руския президент. Това се задълбочи още повече по време на пандемията, когато Путин се изолира напълно и отказваше да се доближава до други световни лидери на срещи и конференции, а онези, които допускаше до себе си, трябваше да се изолират и тестват многократно преди срещите си с него.

Коментари Напиши коментар

435

Анонимен

преди 1 седмица

Фейка е пуснат първо от Кристофер Стил, английски разузнавач. Той е създател на компромата за Тръмп при Байдън, за намесата на Русия в изборите на САЩ, за елиминиране на другия кандидат срещу Байдън, не се сещам сега за името му. От Русия, където е работил като разузнавач за кратко, отива в Англия. На огромна почит от Байдън и фамилия.Украинците само го цитират и тук си приписват заслуги, въпреки фейка. Пародия! На тези, които им вярват- ще бъдете пак поизлъгани, но затова пък и по- бедни.

434

Почитател

преди 1 седмица

С уважение и признателност към руския народ и освободителите на Европа от фашизма. С благодарност, че години наред ни крепиха и помагаха да се съвземем като държава . С тяхното съдействие в България се развиваше икономиката ни, електрификацията, механизацията ...и се запазиха моралните устои на поколения българи. Да ви е честита ,,свободата" днес , русофоби. Ще играете още танци със саби пред някои ***, но ще видите подкрепа през крив макарон. Кланяйте се на бай дъна и ще забравите кои сте.!

433

Ленин

преди 1 седмица

Да идва направил съм му място до мен